Om u beter van dienst te zijn maakt Abigo4u gebruik van cookies

LiveZilla Live Chat Software

Deze website is met de grootste zorg samengesteld door AbiGo4u, desondanks kunnen zich toch incidentele onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen. 
 
Informatie
Alle prijzen op deze site zijn in Euro en exclusief 19% BTW en exclusief verzendingskosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Wij geven geen actuele voorraad status aan bij onze producten. De melding "beschikbaarheid: in voorraad" betekent alleen dat het product kan worden besteld. Nadat uw order is goedgekeurd wordt u via email op de hoogte gehouden van de levertijd. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te vinden en gedeponeerd bij de KvK te 's-hertogenbosch. 
 
Aansprakelijkheid
Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Abigo4u geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Abigo4u geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie. 
 

Garantie
AbiGo4u geeft de koper van een product bij normaal gebruik een vol jaar garantie tegen productie- en materiaalfouten. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van verzending.
Garantieperiodes kunnen langer zijn dan 1 jaar, dit is afhankelijk van de leverancier van het product. Voor de garantieperiodes van de verschillende leveranciers kunt u contact opnemen met sales@abigo4u.com

Opmerking:
* Wanneer u het product voor garantie retourneert, verpak het dan zeer zorgvuldig, verzeker het, zorg dat u de factuur of aankoopbon bijsluit en geef enkele instructies voor de reparatie.
* AbiGo4u is niet aansprakelijk voor eventueel verlies van geĆÆnstalleerde software na reparaties.

 

Links
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Abigo4u geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze website componenten bevatten die geinstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze componenten is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Abigo4u aanvaardt ook hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.