Productieautomatisering

Als onderdeel van het MES systeem worden in de fabriek van een van onze klanten Full IP65 waterdichte panelpc systemen gebruikt met aan de zijkant een RFID scanner gemonteerd. Alle medewerkers in deze fabriek hebben een batch met een unieke code. Met deze code kunnen zij  hrm gerelateerde zaken regelen, deuren openen maar ook toegang krijgen tot de panelpc systemen.

Deze panelpc systemen meten de productielijn efficiëntie. De data wordt daarna rechtstreeks in het ERP systeem  gezet. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces met meer en een beter inzicht in de productie. 

Belangijkste kenmerk: Full IP65 met geïntegreerde RFID  lezer

_____________

Kassasystemen

Deze klant levert kassasystemen voor bedrijven in de horeca.  Vanaf het moment van het opnemen van de bestelling met handhelds tot het moment van afrekenen door de gast wordt het gehele proces door de systemen van onze klant gewaarborgd. Voor de MMI in de keukens wordt gebruik gemaakt van Full IP65 PanelPC systemen die voorzien zijn van een protective capacitive touchscreen. Deze systemen worden veelvuldig blootgesteld aan warmte , vocht en vet. Hierdoor moeten deze systemen tegen een stootje kunnen en moeten ze goed te reinigen zijn. 

Belangrijkste kenmerk: Een flinke stap vooruit t.o.v. commerciële kantooroplossing die men eerst installeerde in de keukens en die toch nog betaalbaar is

          


_____________

Box computer voor specifieke onkruidbestrijding in gewassen

De wens van telers is een robot die ook in een volveldstoepassingen zoals sla, suikerbieten of knolselderij automatisch onkruid kan herkennen en bestrijden. Een van onze relaties zocht hiervoor een industriële pc die kon worden aangesloten op een tractor zonder dat de tractor hiervoor moest worden aangepast. Tevens diende er een 3G verbinding mogelijkheid zijn om remote service te kunnen verlenen.

De industriële computer stuurt 4 hoge resolutiecamera’s aan en zorgt tevens voor beeldherkenning. Hierdoor kan er zeer nauwkeurig en met hoge snelheid onkruid worden gedetecteerd. Het apparaat herkend namelijk het gewas en zal daar laten schoffelen waar geen gewas staat om zodanig het gewas ongemoeid te laten.